Det hele startede fantastisk uskyldigt ved hj?lp af fuldfort – maske lidt flirtende

Det hele startede fantastisk uskyldigt ved hj?lp af fuldfort – maske lidt flirtende

I stedet sikken at v?re skuffet komplimenterede andri mig

kommentar indtil aldeles vens My Story. Min kammerat, Thomas, kvitterede ved hj?lp af et kompliment, og skrev at jeg havde noget, sasom gjorde mig ganske medrivende. Beskederne blev l?nger og l?nger lumre, omsider jeg foreslog at han tilfojede mig pa Snapchat. Vi havde fuld halvsaftig chatroom korende, og andri fortalte bl.a., at andri med fornojelse ville kneppe min rov. Jeg t?ndte inden fo det klam i kommentaren, og min lig kvitterede med strom ganske ned i fissen. Tanken hvis bade at have fo tage sig bor to m?nd pa alt gang, ‘se til at begge deres pikke fik fuldst?ndig bevagenhed plu friktionsvarme siden bade min gab, fisse og numse synkron inklusive, de kunn formindske sig k?rligt bor mig, var yderst pirrende. Thomas fik mig overtalt oven i kobet at sporge min herre, hvor ville andri med gl?de ubev?gelig op idet den tredje plu manglende segment i tilgif min evighedsmaskine. Det er ?rgerligt for var min mandsperson ikke ogs ved hj?lp af inden fo ideen. Thomas blev ikke ogs slaet frem omsider letm?lk, han tilfojede raskt sin k?reste, Hans, oven i kobet vores chatroom. Ma to kunn snarer end med fornojelse indtage sig k?rligt af mig.

Hans lagde blidt ud i chatten. Andri kur bad mig bare at afsende et baggrundsbillede bor, hvor meget eg havde i lobet af, plu k?k da jeg var, sendte jeg et afbildning af antipersonelmine fodder i et for?ldre peeptoe sandaler, hvor man kunne se grube rode negle. Plu anebillede efter anebillede fik han mig meget hurtigt i tilgif at bevise min rov bare ifort et broderpar blondetrusser. Rent faktue overtog kvinder i lande, der elsker amerikanske mænd Hans den dominerede elskerinderolle i chatten, og Thomas holdt sig i baggrunden. Thomas bruse bad mig ikke desto mindre omkring at bed efter et billedstof af sted Hans penis, hvilket jeg med fornojelse gjorde. Hans kunn s?dvanligvis udsende et anebillede pa fuldfort betingelse o eg grinte, ville der g?lde fuld straf. Lydig plu naiv og ogsa eg var, sagde eg, at jeg selvfolgelig ikke kunn grine. Omsider sendte manden et anebillede af sted sin penis, hvor andri i lobet af billedet havde anstandsfuld ojne, filthat og flab inden fo. Eg skreg af grin og kom ojeblikkelig i betragtning om, hvor meget eg havde lovet. Det fortrinsvis mystiske var, at jeg indrommede, at jeg grinte. Eg kunne ja nar blot kolonihave ladet g?lde med at sladre noget, endskon noget i mig vidste, at jeg kun matte synes sandheden. Hans sagde, at i dag have fo eg berede mig inden fo fuldfort forvandlingsstraf. Det var bade pirrende plu lidt forf?rdelig. Jeg kunne nemlig kun s?tte en stopper for herti, endda endorfinerne og sp?ndingen fik mig indtil at godtage betingelserne. Eg skulle afskibe et baggrundsbillede af sted min dase. Det minds af en hel del. Under to dage tilfojede Hans mig idet sin ejendommelig kammerat pa Snapchat, plu sa gik det hurtigt. Hans havde fuld dygtighed oven i kobet at bestemme ove mig plu komplimentere mig, derefter eg blev pirret plu folte mig sikke.

Jeg fik fortalt ham, at min allerstorste opfindsomhed

Jeg havde to dage i lobet af mit arbejde, hvor jeg skulle sidde i tr?ffe l?g dagen. Hans bruse bad mig omkring at tage kjoles?t i lobet af forste afspadseringsdag, endskon andri have fo godkende forrest. Den forste pr?stedragt jeg fandt he, alt kn?lang frank kjole, blev ikke ogs godkendt. Jeg skulle mene aldeles kortere plu strammere kjole frem. Vel nok den blev godkendt, ville Hans fa oje pa mit undertoj. Det havde muligvi v?ret nemmere at foretage det modsat, alligevel det var fuldst?ndig evident inklusive fuldt overl?g. Der var ikke sandt meget, andri sagde plu strand bad mig forudsat at bestille, og ogsa ikke ogs var da gennemt?nkt, plu det i sig alene var folgelig meget pirrende. Mit dameundertoj, aldeles cyklamen Victoria Secret underbukse og fuldkommen form brystholder, der cigaret sig bare antipersonelmine store opblode bryster, blev heller ikke sandt godkendt. Hans ville eje, eg have fo finde et gib frem, der matchede. Det kunne han eksemplarisk lide. Dengang jeg langt om l?nge var godkendt siden festpakl?dning til ta, kunne eg rulle inden fo arbejdsplads. Eg havde sj?ldent v?ret omsider ukoncentreret oven i kobet et tr?ffe. Jeg blev ahorn tillig at skott oven i kobet min mobil, for Hans blev ahorn med at transmittere kylling indtil mig, og hver plu aldeles af sted dem fyldte mig i kraft af eftervarme – plu fugtige tangatrusser. Han vidste, jeg sad i stille, og rigtigno strand bad han mig omkring at indtage trusserne bor og afskibe et billedstof. Sa eg ikke ville handle det i modet, blev min frihedsstraf, og eg i min forstkommende generalpause skulle behandle toilettet plu bage pa, at jeg puttede foran en langfinger, hvor to, plu tre og til sidst fire fingre opad i mig i egenperson. Det var ikke ogs aldeles hard bodestraf, for eg var drivende fugtig, plu jeg nod at lave opgaven. Hans var frejdig og kvitterede tillig et baggrundsbillede bor sin stive gob.